Ansigtsolie

Varenummer (SKU): 5700002202826 Kategori: Tags: ,

365,00DKK

Gylden dråber der genopretter balance og giver huden glød –  doser selv hvad din hud har brug for. Vores Ansigtsolie er et koncentrat af alt det gode fra vores signatur olier.

Med Ansigtsolien kan du selv doserer næringsstofferne til din hud. Ansigtsolien er vores unik olie blanding af hampolie og rapsolie fra frø, hybenolie fra kernerne og havtornolie fra frugten, tilsat en fraktion af oliven olie, som hjælper olien til at trænge dybere ind i huden, hvor den gavner. Olie blanding indeholder en kombination af bl.a. Omega-3, -6, -7 og -9 fedtsyrer, antioxidanter, plantesteroler og karotener. Havtornolie giver Ansigtsolien sin intens gule farve samt en duft af natur.

Ansigtsolien beskytte din hud mod oxidation, dannelse af pigmentpletter og giver en glat og fugtet hud.

 

Alle vores produkter er
Naturlige & Parfumefri & Veganske
– Med Nordiske økologiske olie
– Fyldt i flasker af 100 % genanvendt fiskenet
Udviklet ud fra en bæredygtig og cirkulær tankegang

12 på lager

Varenummer (SKU): 5700002202826 Kategori: Tags: ,

HOW-TO-USE

Tag nogle dråber Ansigtsolie på finger spidserne og masser olien til den er absorberet og huden mærkes blød og glat. Brug den alene eller som et tyndt lag under din ansigtscreme. HOT: Massage af din hud stimulerer blodcirkulationen, virker afslappende og gør huden klar til at optage næringsstofferne i Ansigtsolien.

KNOW MORE

Det er kendt, at Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer i form af alfa-linolensyre og linolsyre medvirker til en glat og elastisk hudoverflade, og som samtidig holder på hudens naturlige fugt. Desuden er det kendt, at omega-7 fedtsyren palmitolein-syre findes i hudens fedtceller, og at den stimulerer processer, der genopbygger overhuden og har antibakterielle egenskaber, samt den kan modvirke pigmentpletter forårsaget af solens uv-stråler. Olieblandingen indeholder også flere forskellige plantesteroler med det væsentligste bidrag fra Beta-Sitosterol, Campesterol og Brassicasterol, som har vist at have anti-inflamatoriske og regenerative effekter på huden. Blandingens indhold af Carotenoider, som primært kommer fra havtorn, giver produkterne en væsentlig antioxidativ effekt. Sidst, men ikke mindst, indeholder blandingen også tokoferoler (vitamin-E), som ligeledes bidrager med en antioxidativ effekt. VIGTIGT - Antioxidanter fra havtornolien og vitamin E, beskytter mod oxidation. - Olieblandingen indeholder plantesteroler virker anti-inflamatorisk og regenererende på huden

Yderligere information

Vægt 1 kg
Emballage

100% genavendt & genanvendeligt plast

Produktions land

Danmark

Indhold

50 ml

Alle ingredienser

Ingredienser

Rapsolie*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (Vegetabilsk olie), Hampolie*, Hydrogenated Olive Olie Unsaponifiables (Vegetabilsk olie), Havtornolie*, Hybenolie*, Solsikkeolie*, Vitamin E, Humleekstrakt, Ethyl Ferulate.

100 % naturligt, heraf 75% økologisk*

INCI betegnelse

Brassica Campestris Seed Oil*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cannabis Sativa Seed Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Rosa Canina Seed Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Humulus Lupulus Extract, Ethyl Ferulate.