Ansigtsolie – 50 ml

Varenummer (SKU): 5700002202826 Kategori: Tags: ,

365,00kr.

Gyldne dråber der genopretter hudens balancen og giver den en flot glød – brug den dagligt eller som ekstra pleje alt efter hvad din hud har behov for. Vores ansigtsolie er et koncentrat af alt det gode fra vores signaturolier.

En ansigtsolie, der ikke fedter. Med ansigtsolien kan du selv dosere næringsstofferne til din hud. Ansigtsolien består af vores unikke olieblanding af hamp- og rapsolie fra frøene, hybenolie fra kernerne og havtornolie fra frugten, tilsat en fraktion af olivenolie, som hjælper olien til at trænge dybere ind i huden, hvor den gavner. Olieblanding indeholder en kombination af bl.a. Omega-3, -6, -7 og -9 fedtsyrer, antioxidanter, plantesteroler og karotener. Havtornolien giver ansigtsolien en intens gylden farve samt en mild duft af natur.

Ansigtsolien fugter og beskytter din hud mod oxidation, dannelse af pigmentpletter og stimulerer kollagenproduktion, hvilket gør din hud glat.

Alle vores produkter er
Naturlige, parfumefri & veganske
– Med nordiske økologiske olier
– Fyldt i flasker af 100 % genanvendt fiskenet
Udviklet ud fra en bæredygtig og cirkulær tankegang

9 på lager

Varenummer (SKU): 5700002202826 Kategori: Tags: ,

HOW-TO-USE

Tag nogle dråber ansigtsolie på fingerspidserne og massér den ind i huden til den er absorberet, og huden mærkes blød og glat. Brug den alene eller som et tyndt lag under din ansigtscreme. 

HOT: Ved at massere din hud stimulerer du blodcirkulationen, derudover virker det afslappende, og gør huden klar til at optage næringsstofferne i ansigtsolien.

KNOW MORE

Vores olieblandinger indeholder Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer i form af alfa-linolensyre og linolsyre, der medvirker til en glat og elastisk hudoverflade, samtidig hjælper de med at holde på hudens naturlige fugt. Omega-7 fedtsyre (palmitolein-syre) findes allerede i hudens fedtceller. Ved at tilføre olier, som din hud kan genkende, stimuleres de processer, der genopbygger overhuden og har antibakterielle egenskaber. Derudover kan vores ansigtsolie modvirke pigmentpletter forårsaget af solens uv-stråler.

Olieblandingen indeholder også flere forskellige plantesteroler med det væsentligste bidrag fra Beta-Sitosterol, Campesterol og Brassicasterol, som har vist at have anti-inflammatoriske og regenerative effekter på huden. Blandingens indhold af Carotenoider, som primært kommer fra havtorn, giver produkterne en væsentlig antioxidativ effekt. Sidst, men ikke mindst, indeholder blandingen også tokoferoler (vitamin-E), som ligeledes bidrager til en antioxidativ effekt.

VIGTIGT
- Antioxidanter fra havtornolien og vitamin E beskytter mod oxidation.
- Olieblandingen indeholder plantesteroler virker anti-inflammatorisk og regenererende på huden.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Emballage

100% genavendt & genanvendeligt plast

Produktions land

Danmark

Indhold

50 ml

Alle ingredienser

Ingredienser

Rapsolie*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (Vegetabilsk olie), Hampolie*, Hydrogenated Olive Olie Unsaponifiables (Vegetabilsk olie), Havtornolie*, Hybenolie*, Solsikkeolie*, Vitamin E, Humleekstrakt, Ethyl Ferulate.

100 % naturligt, heraf 75% økologisk*

INCI betegnelse

Brassica Campestris Seed Oil*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cannabis Sativa Seed Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Rosa Canina Seed Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Humulus Lupulus Extract, Ethyl Ferulate.