Ingrediens ABC

Vi kender alle vores ingredienser

Vores ingredienser er nøje udvalgte

I denne sektion finder du en beskrivelse af alle vores økologiske olier og øvrige ingredienser. Vi giver en kort gennemgang, og forklaring på hvilken effekt de har i produkterne og på huden.

Vi vælger primært ingredienser af fødevarekvalitet til vores produkter, det giver en høj kvalitetssikkerhed. Derfor er det naturligt for os at vores vegetabilske olie, så som hamp-, hyben- og havtornolie alle er økologiske olier og godkendt til brug i fødevare.

hyben og havtorn, dragor skincare
Det er et lovkrav at alle ingredienser på ingredienslisten skrives på latin, derfor tager nedenstående beskrivelse udgangspunkt i den oprindelige latinske betegnelse, efterfulgt af en forklaring om ingrediensen.

Vores ingredienser er nøje udvalgt ud fra vores mission om at skabe hudplejeprodukter, der giver din hud den nødvendige pleje uden at udtømme klodens ressourcer

Hvis du ønsker at vide mere om vores valg af økologiske olier, ekstrater eller produkterne generelt, er du velkommen til at spørge os på info@dragorskincare.com

Du kan læse mere om vores naturlige ingredienser, som plejer, nærer og fugter huden her

hyben og havtorn, dragor skincare

Anthemis Nobilis Flower Extract

Kamilleblomstekstrakt er en kilde til polyphenoler, som virker anti-inflamatorisk, beroligende og beskytter hudens celler mod oxidation.

Aqua

Vand.

Brassica Campestris Oil

Vegetabilsk olie fra rapsfrø. Vores rapsolie er økologisk og anvendes også til fødevarer.

Canabis Sativa Seed Oil

Vegetabilsk olie fra hampfrø. Vores hampolie er økologisk og anvendes også til fødevarer.

Cetearyl Alkohol

 En blanding af cetyl og stearyl-alkohol, men ikke en alkohol som navnet indikerer. Det er en emulgator, som gør, at vand og olier kan blandes, uden at det skiller. Anvendes også i fødevarer.

Citric Acid

Citronsyre regulerer surhedsgraden (pH) og tilsættes, så produkterne kan holde sig. Citronsyre anvendes også til fødevarer.

Ethyl Ferulate

 Ekstrakt fra planter med antioxidanter og polyphenoler, der har anti-oxidativ og anti-inflamatorisk effekt. Ethyl feulate anvendes også som kosttilskud.

Glycerin

Er produceret ved at fjerne fedtsyrene fra triglycerierne i vegetabilsk olie. Det er en fugtgiver, som både tilfører og binder fugt i huden og virker blødgørende. Glycerin anvendes også til fødevarer.

Helianthus Annuus Seed Oil

En vegetabilsk olie fra solsikkekerner. Vores solsikkeolie kommer fra økologiske solsikkekerner og anvendes også til fødevarer.

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract

En vegetabilsk olie fra havtorn. Vores havtorn-olie er økologisk og kommer fra frugtkødet. Anvendes også til fødevarer.

Humulus Lupulus Extract

Ekstrakt af humle, der anvendes som en antioxidant.  Humleekstrakt bruges også i fødevarer.

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate

Udvundet af hærdet olivenolie og en fedtalkohol, som påvirker produktets konsistens. Den blødgør huden uden at virke fedtet og sikrer, at produkterne nemmere optages.

Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables

Voks udvundet af olivenolie, som påvirker produkt konsistens, blødgør huden og bevarer dens fugt samt gør, at produkterne nemmere optages.

Olea Europaea Oil Unsaponifiables

Emulgator, som gør, at vand og olier kan blandes uden at skille. Det er en fraktion/voks fra olivenolie, som også blødgør og bevarer fugten i huden. Anvendes også i fødevarer.

Potassium Sorbate

Kaliumsorbat er et mildt konserveringsmiddel. Anvendes også til fødevarer.

Rosa Canina Seed Extract

Vegetabilsk olie fra hybenkerner. Vores hybenolie kommer fra økologiske hybenkerner og anvendes også til fødevarer.

Rubus Chamaemorus Seed Extract

Ekstrakt fra multebærkerner er en klide til polyphenoler og antioxidanter, der har anti-inflamatoriske og anti-bakterielle effekter. Anvendes også til kosttilskud.

Sodium Ascorbate

Vitamin C er en antioxidant, som beskytter hudens celler mod oxidation. Anvendes også til fødevarer.

Sodium Benzoate

 Natriumbenzoat er et mildt konserveringsmiddel også kaldet Atamon i daglig tale, når det anvendes til fødevarer.

Sodium Cocoyl Glutamate

Mild overflade vaskeaktiv komponent, udvundet af kokosolie. Det renser huden for makeup og snavs.

Sodium Hyaluronate

Et salt af hyaluronsyre, som er en polysaccharid (sukkerart). Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men niveauet falder med alderen. Hyalyronsyre binder fugt i hudens celler, hvilket resulterer i reduktion af fine linier (smårynker), øget elasticitet, blødgør og gør huden mere glat, som alt i alt giver huden et mere velplejet udtryk. Anvendes også i kosttilskud.

Sucrose Polystearate

Emulgator som gør, at vand og olier kan blandes uden at skille. Anvendes også til fødevarer.

Tocopherol

E-vitamin er en antioxidant. Anvendes også til fødevarer.

Xanthan Gum

En sukkerart (polysaccharid) fremstillet ved fermentering af sukker. Det giver produktet konsisten og fugt til huden. Bruges i fødevarer som stabilisator.