Lær os bedre at kende

Vi står på mål for Dragör Circular Skincare

Hvorfor en ny hudplejefamilie

Vi mener, at der mangler hudplejeprodukter med fokus på naturlighed, økologi, gennemsigtighed og bæredygtighed, herunder cirkulære løsninger. Derfor lancerer Dragör Skincare sin nye familie af hudplejeprodukter. 

Vi er inspireret af fødevareindustriens fokus på mere cirkulære processer, naturlige og rene produkter, pakket i bæredygtig emballage, hvor man kan gennemskue, hvad produkterne indeholder, og hvor de kommer fra.

Gravid kvinde paa yogamaatte, dragor skincare

Med inspiration i Dragør

Vi har været langt omkring for at finde det helt rigtige navn til vores nye hudplejefamilie, men nogle gange er det svært at se det, der ligger lige for. Navnet skulle henlede til natur, gennemsigtighed, kvalitet, ærlighed, bæredygtighed, cirkularitet, nytænkning og nordiske rødder.

Dragör Skincare kom op. Gitte, vores founder, er vokset op i Dragør, der for hende står for natur, balance, nærhed, bæredygtighed, kvalitet og tryghed – navnet blev vores arbejdsnavn, men det har bidt sig fast og er blevet et udtryk for vores værdier.

Dragør var oprindeligt et lille fiskerleje med en egentlig bydannelse i 1600-tallet. I Dragør har man altid levet af og i et med naturen, men i dag er det ikke fiskeri, der trækker folk til, men naturen, roen og en hyggelig, velbevaret, historisk by, omgivet af strandenge og vand.

Vi ønsker at skabe en hudplejefamilie, der er bæredygtig og udviklet ud fra cirkulære principper, så det ikke forurener og udtømmer naturlige ressourcer og uden at gå på kompromis med kvalitet og effekt.

Dragör Skincare er vores virksomhed og Dragör Circular Skincare er produkt familien.

dragoer by, dragor skincare

Et partnerskab hvor idéer får liv

Peter og Gitte er tidligere kollegaer med vidt forskellig baggrund – i henholdsvis oplevelsesøkonomi og human ernæring – med en fælles passion for innovation, nytænkning og en tro på, at unikke løsninger skabes bedst i samarbejder på tværs af fagområder og kompetencer, med involvering af slutbrugerne.

Vores mål er at skabe løsninger, som bidrager til en mere bæredygtig hverdag, og sammen får vores idéer liv.

Med Peters viden og erfaring med bruger-involvering vil vi skabe et fællesskab her på siden, hvor I som brugere, kan udveksle erfaringer fra en bæredygtig hverdag og komme med input til nye og bedre løsninger.

For Gitte er hudplejeprodukter og fødevarer nært beslægtede, og som ernæringsuddannet med erfaring fra udvikling af fødevarer har det været en spændende, men nærliggende udfordring at udvikle hudplejeprodukter, som passer til fremtidens bæredygtige hverdag, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og virkning.

For at omsætte vores krav til produkterne til en familie af lækre hudplejeprodukter med de ønskede effekter, samarbejder vi med erfarne kræfter inden for bl.a. produktudvikling, sourcing af ingredienser, emballage, analyser og produktion.

Sammen med jer vil vi skabe Nordens mest bæredygtige hudplejefamilie.

 • Gitte er founder af Dragör Skincare
 • Har 25 års erfaring fra fødevareindustrien
 • Mentor for fødevare start-ups
 • Skilærer og sejler
 • Boet i Australien og Frankrig
 • Dyrker tomater i orangeri
Potræt G&P
 • Peter er partner i Urban Goods
 • engageret i at fremme kulturlivet
 • Musiker
 • Forkærlighed for Japansk æstetik
 • Dyrker tomater på sin tagterrasse

Følg med i vores bæredygtige udvikling

Med en årsrapport vil vi kommunikere åbent og gennemskueligt om vores mål, og hvor langt vi er nået.

I årsrapporten, som hverken bliver lang eller kedelig,  kan du følge med i vores rejse – en rejse uden endestation. For som branchens bæredygtige frontløber, på forkant med bæredygtige løsninger, slutter udviklingen aldrig –  vi vil gøre status over, hvad vi har opnået i årets løb og sætte nye mål for det følgende år.

Vores mål for 2021 er at;

 • Udvikle/introducerer et retursystem for vores emballage
 • Indgå samarbejde med en organisation, der arbejder for at reducere plast i miljøet
 • Reducere transportafstanden for ingredienssourcing
 • Introducere et nyt produkt med ingredienser fra fødevareindustriens sidestrøm

Den første årsrapport kommer først i 2022.

Sammen når vi længere

For at være på forkant med bæredygtige og herunder cirkulærer løsninger, vælger vi vores partnere med omhu. Vi skal have fælles værdisæt i forhold til økonomisk, social og klimamæssig bæredygtighed.

Vores partnere skal være interesserede i at træde på ny grund sammen med os for at skabe de bedste fremtidsmuligheder for kommende generationer.

Vores samarbejdspartnere

PLASTIX producerer råvaren til vores emballage – en dansk cleantech-virksomhed, som omdanner brugte fiskenet, -trawl og anden hård plast til plastråvarer.

PLASTIX’ teknologi og processer;

 • Løser et væsentligt affaldsproblem
 • Bidrager til en mere cirkulær økonomi
 • Reducerer mængden af landdeponi, plastaffald i havet og udledningen af CO2 samt
 • Sikrer at værdifulde ressourcer ikke går tabt

PLASTIX er frontløber indenfor cirkulære løsninger.

Europæisk emballage producent der arbejder for at fremme brugen af genanvendt plast i Europa. De støtter vores udviklingsprojekter og producerer emballagen – et samarbejde, hvor vi som start-up virksomhed kan være med.

InterTech er vores Danske samarbejdspartner i forbindelse med produktudvikling. Virksomheden har mere end 40 års erfaring med udvikling af hudplejeprodukter, og vi har ikke mindst fået adgang til deres netværk ift. bl.a. sourcing af ingredienser, analyser og produktion. InterTech har været med til at udfordre brugen af traditionelle ingredienser og opskrifter til udvikling af hudplejeprodukter.

Climate parnerships er Danmarks første matchmaking-platform for virksomheder og organisationer, der har ambitionen om at bidrage til den bæredygtige udvikling i Danmark og i verden. Det kan bl.a. handle om udvikling af klimaløsninger, håndtering af ressourcer, internationale udviklingsprojekter, grøn omstilling og alt, hvad der ellers hører inden for rammerne af FN ́s 17 Verdensmål. Dragör Skincare er som testvirksomhed med til at afprøve platformen.