Lær os bedre at kende

– Forstå hvem vi er

Hvad

Dragör – Circular Skincare er en serie af hudplejeprodukter med fokus på naturlighed, økologi og genanvendte materialer og råvarer. Produkter, der passer godt på din hud og på miljøet.

Vi har tidligere arbejdet med fødevareindustriens voksende gennemsigtighed og vil gerne bringe erfaringerne derfra ind i hudplejebranchen. Det er en industri, der i mange år har haft fokus på naturlige og rene produkter, pakket i bæredygtig emballage med tydelig information om, hvad produkterne indeholder, og hvor de kommer fra.

Vi har få, men effektive produkter. Vi har sammensat vores produkter af en unik blanding af olier, som fortrinsvist høstes i den nordiske natur for mindst mulig transport.

Vi tror på, at den rigtige pleje med masser af fugt og næring giver den smukkeste hud, uanset hudtype og alder.

 

Hvorfor

Vi vil gerne mindske miljøpåvirkningen samtidig med, at du som forbruger kan være tryg ved, hvad du putter på din hud.

Vi har skabt Dragör – Circular Skincare ud fra et ønske om større gennemsigtighed i skønhedsbranchen samt et større fokus på cirkularitet i alle led.

Vi vil gerne skabe produkter, der ikke går på kompromis med kvalitet og effekt og samtidig ikke forurener eller udtømmer naturens ressourcer.

Gravid kvinde paa yogamaatte, dragor skincare

Hvem

Gitte Graverholt

”Jeg er opvokset i Dragør og har mange år bag mig med udvikling af produkter i fødevarebranchen.

For mig er hudplejeprodukter og fødevarer nært beslægtede. Derfor er det en spændende og nærliggende udfordring at udvikle hudplejeprodukter af høj kvalitet, som passer til fremtidens bæredygtige hverdag.

Dragör – Circular Skincare er inspireret af den historiske by Dragør syd for København. Byen er kendt for sin unikke natur omgivet af smukke strandenge og en helt særlig ro. Et sted, der for mig signalerer nærhed, balance, kvalitet og tryghed. Det er derfor helt naturligt for mig at lade min fødeby lægge navn til mit hudplejebrand.”

 

Peter Gran Boesen

”Jeg er partner i Dragör – Circular Skincare og er tidligere kollega med Gitte, og vi har en fælles passion for innovation og nytænkning.

Jeg er uddannet Cand.mag i oplevelsesøkonomi og har stor viden og erfaring med brugerinvolvering fra de sidste 12 år i konsulentvirksomhed Urban Goods, som jeg er medejer af. Gitte og jeg tror på, at unikke løsninger skabes bedst i samarbejder på tværs af fagområder og kompetencer med en høj grad af involvering af slutbrugerne.

Vores mål er at skabe et on- og offline fællesskab, hvor brugerne kan udveksle erfaringer fra en bæredygtig hverdag og komme med input til nye og bedre løsninger.”

Gitte

 • Grundlægger af Dragör – Circular Skincare
 • 25 års erfaring fra fødevareindustrien
 • Mentor for start-ups inden for fødevaresektoren
 • Skilærer og sejler
 • Har boet i Australien og Frankrig
 • Dyrker tomater i orangeri
Potræt G&P

Peter

 • Medejer af Urban Goods
 • 12 års erfaring med strategiske og inddragende udviklingsprojekte
 • Engageret i at fremme kulturlivet
 • Musiker
 • Forkærlighed for japansk æstetik
 • Dyrker tomater på sin tagterrasse

Åbenhed

På samme måde, som vi er åbne om, hvad vores produkter indeholder, er det vigtigt for os at være åbne omkring hvem vi er, og hvor vi er i processen.

Derfor laver vi hvert år en årsrapport, så alle kan følge med i vores udvikling. Vi har et mål om at blive et af Nordens mest bæredygtige hudplejebrands – og det er den rejse, du kan følge.

I rapporten gør vi status over, hvad vi har nået det seneste år, og hvilke mål vi arbejder os frem mod i løbet af det næste år.

Vores mål inden 2022 slutte:

 • Udvikle/introducerer et retursystem for vores emballage
 • Indgå samarbejde med en organisation, der arbejder for at reducere plast i miljøet
 • Reducere transportafstanden for ingredienssourcing
 • Introducere et nyt produkt med ingredienser fra fødevareindustriens sidestrøm
 • Den første årsrapport kommer i 2022.

Langsigtede mål:

 • At blive Nordens førende bæredygtige hudplejebrand.

Dragør

dragoer by, dragor skincare

Sammen når vi længere

Vores motto er, at sammen når vi længere. Derfor har vi en lang række af erfarne samarbejdspartnere inden for blandt andet produktudvikling, sourcing af ingredienser, emballage, analyser og produktion. På den måde sikrer vi, at produkterne lever op til alle krav om hensyn til miljøet, bæredygtighed, kvalitet og effekt.

Nuværende partnere

PLASTIX producerer råvaren til vores emballage, og er en dansk cleantech-virksomhed, som omdanner brugte fiskenet, -trawl og anden hård plast til plastråvarer.

PLASTIX’ teknologi og processer:

 • Løser et væsentligt affaldsproblem
 • Bidrager til en mere cirkulær økonomi
 • Reducerer mængden af landdeponi, plastaffald i havet og udledningen af CO2
 • Sikrer, at værdifulde ressourcer ikke går tabt
 • PLASTIX er frontløber indenfor cirkulære løsninger.

 

Dragör Skincare samarbejder desuden med en Europæisk emballageproducent, der arbejder for at fremme brugen af genanvendt plast i Europa. Udover at producere vores emballage, deler de vores værdier og støtter os i vores udviklingsprojekter.

 

InterTech er vores danske samarbejdspartner i forbindelse med produktudvikling. Virksomheden har mere end 40 års erfaring med udvikling af hudplejeprodukter, og vi har fået adgang til deres netværk i forhold til blandt andet sourcing af ingredienser, analyser og produktion. InterTech har været med til at udfordre brugen af traditionelle ingredienser og opskrifter til udvikling af hudplejeprodukter.

 

Lyst til at være samarbejdspartner

Vi er altid åbne for nye samarbejdspartnere, men vi vælger dem med omhu. Derfor har vi følgende krav:

 • Fælles værdisæt i forhold til økonomisk, social og klimamæssig bæredygtighed
 • Interesse i at træde på ny grund sammen med os for at skabe de bedste fremtidsmuligheder for kommende generationer

 

Climate Partnerships

Climate Partnerships er Danmarks første matchmaking-platform for virksomheder og organisationer, der har ambitionen om at bidrage til den bæredygtige udvikling i Danmark og i verden. Det kan blandt andet handle om udvikling af klimaløsninger, håndtering af ressourcer, internationale udviklingsprojekter, grøn omstilling og alt, hvad der ellers hører inden for rammerne af FN’s 17 Verdensmål. Dragör – Circular Skincare er som testvirksomhed med til at afprøve platformen.