Sammen når vi længere

Vil du med holdet?

Samarbejdspartnere

Vores motto er: “Sammen når vi længere”. Derfor har vi en lang række erfarne samarbejdspartnere inden for blandt andet: produktudvikling, sourcing af ingredienser, emballage, analyser og produktion. På den måde sikrer vi produkter, der lever op til kravene om hensyn til miljøet, bæredygtighed, kvalitet og effekt.

Nuværende partnere

PLASTIX Plastix producerer råvaren til vores emballage, og er en dansk “Cleantech” virksomhed, der omdanner brugte fiskenet, -trawl og anden hård plast til plastråvarer.

PLASTIX’ teknologi og processer:
– Løser væsentlige affaldsproblemer.
– Bidrager til en mere cirkulær økonomi.
– Reducerer mængden af landdeponi, plastaffald i havet og udledningen af CO2.
– Sikrer at værdifulde ressourcer ikke går tabt.

PLASTIX er frontløber indenfor cirkulære løsninger, og passer perfekt ind i vores vision for en mere bæredygtig fremtid gennem cirkulær økonomi.

Dragör Circular Skincare arbejder desuden sammen med en Europæisk emballageproducent, der fremmer brugen af genanvendt plast i hele Europa. Udover at producere vores emballage, deler de vores værdier og støtter os i vores udviklingsprojekter for at værne om miljøet.

Hvis du vil vide mere om vores emballage og genanvendelse af fiskenet, kan du læse mere om det her.

InterTech er vores danske samarbejdspartner når det kommer til produktudvikling. De har mere end 40 års erfaring på markedet for hudplejeprodukter, og vi har fået adgang til deres netværk til blandt andet sourcing af ingredienser, analyser og produktion. InterTech har været med til at udfordre brugen af traditionelle ingredienser og opskrifter til udvikling af hudpleje produkter. er vores danske samarbejdspartner når det kommer til produktudvikling.

De har mere end 40 års erfaring på markedet for hudplejeprodukter, og vi har fået adgang til deres netværk til blandt andet sourcing af ingredienser, analyser og produktion. InterTech har været med til at udfordre brugen af traditionelle ingredienser og opskrifter til udvikling af hudpleje produkter.

Climate Partnerships

Climate Partnerships er Danmarks første matchmaking-platform for virksomheder og organisationer, som har ambitionen om en mere bæredygtig udvikling i Danmark og resten af verden. Det handler blandt andet om udvikling af klimaløsninger, håndtering af ressourcer, internationale udviklingsprojekter, grøn omstilling og alt hvad der hører under FN’s verdensmål. Dragör Circular Skincare har den store ære at afprøve platformen som testvirksomhed.

Grundlægger af Dragör Circular Skincare, Gitte Graverholt, står ved cirkulært bord sammen med to andre kvinder.

Dragör Circular Skincare er en del af Ellen MacArthur Foundation-fællesskabet

Ellen MacArthur Foundation er en britisk velgørenhedsorganisation, der er forpligtet til at skabe en cirkulær økonomi, designet til at eliminere affald og forurening, cirkulere produkter og materialer (til deres højeste værdi) samt regenerere naturen. Det er et økonomisk system, der giver bedre resultater for både os og miljøet.

Deres netværk omfatter medlemmer, partnere og strategiske partnere samt et bredere fællesskab af mere end tusind organisationer, som vi når ud til og engagerer gennem specifikke projekter og initiativer.

Re-Zip som forsendelsespartner

Når det kommer til vores forsendelse af pakker, samarbejder vi med selskabet Re-Zip, der deler vores vision om en cirkulær fremtid. Dette gør at selv vores pakning og sending af vores produkter, er så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Lyst til at være med på holdet?

Vi byder altid vores samarbejdspartnere velkommen, men vi vælger dem med omhu.
For at blive samarbejdspartner har vi følgende krav. Der skal være:

– Fælles værdisæt i forhold til økonomisk, social og klimamæssig bæredygtighed
– Interesse i at træde på ny grund sammen med os for at skabe de bedste fremtidsmuligheder for kommende generationer

Grundlægger af Dragör Circular Skincare, Gitte Graverholt, står ved cirkulært bord sammen med to andre kvinder.
Produktfamilie fra Dragör Circular Skincare står på trækasse med bord og fiskenet I baggrunden.
Produktfamilie fra Dragör Circular Skincare står på trækasse med bord og fiskenet I baggrunden.