Sammen når vi længere

– Vil du med på rejsen?

Samarbejdspartnere

Vores motto er, at sammen når vi længere. Derfor har vi en lang række af erfarne samarbejdspartnere inden for blandt andet produktudvikling, sourcing af ingredienser, emballage, analyser og produktion. På den måde sikrer vi, at produkterne lever op til alle krav om hensyn til miljøet, bæredygtighed, kvalitet og effekt.

Nuværende partnere

PLASTIX producerer råvaren til vores emballage og er en dansk cleantech-virksomhed, som omdanner brugte fiskenet, -trawl og anden hård plast til plastråvarer.

PLASTIX’ teknologi og processer:
– Løser et væsentligt affaldsproblem.
– Bidrager til en mere cirkulær økonomi.
– Reducerer mængden af landdeponi, plastaffald i havet og udledningen af CO2.
– Sikrer, at værdifulde ressourcer ikke går tabt.
– PLASTIX er frontløber indenfor cirkulære løsninger.

 

Dragör Circular Skincare samarbejder desuden med en Europæisk emballageproducent, der arbejder for at fremme brugen af genanvendt plast i Europa. Udover at producere vores emballage, deler de vores værdier og støtter os i vores udviklingsprojekter.

Hvis du vil vide mere om vores emballage og genanvendelsen af fiskenet, kan du læse mere her.

 

InterTech er vores danske samarbejdspartner i forbindelse med produktudvikling. Virksomheden har mere end 40 års erfaring med udvikling af hudplejeprodukter, og vi har fået adgang til deres netværk i forhold til blandt andet sourcing af ingredienser, analyser og produktion. InterTech har været med til at udfordre brugen af traditionelle ingredienser og opskrifter til udvikling af hudplejeprodukter.

Climate Partnerships

Climate Partnerships er Danmarks første matchmaking-platform for virksomheder og organisationer, der har ambitionen om at bidrage til den bæredygtige udvikling i Danmark og i verden. Det kan blandt andet handle om udvikling af klimaløsninger, håndtering af ressourcer, internationale udviklingsprojekter, grøn omstilling og alt, hvad der ellers hører inden for rammerne af FN’s 17 Verdensmål. Dragör – Circular Skincare er som testvirksomhed med til at afprøve platformen.

Dragör Circular Skincare er en del af Ellen MacArthur Foundation-fællesskabet

Ellen MacArthur Foundation er en britisk velgørenhedsorganisation, der er forpligtet til at skabe en cirkulær økonomi, som er designet til at eliminere affald og forurening, cirkulere produkter og materialer (til deres højeste værdi) og regenerere naturen. Det er et økonomisk system, der giver bedre resultater for mennesker og miljø.
Deres netværk samler virksomheder, politiske beslutningstagere, innovatører, universiteter, byer, filantropiske organisationer og tankeledere for at opbygge og skalere en cirkulær økonomi. Vores netværk omfatter medlemmer, partnere og strategiske partnere samt et bredere fællesskab af mere end tusind organisationer, som vi når ud til og engagerer gennem specifikke projekter og initiativer.

Lyst til at være samarbejdspartner?

Vi er altid åbne for nye samarbejdspartnere, men vi vælger dem med omhu. Derfor har vi følgende krav:
– Fælles værdisæt i forhold til økonomisk, social og klimamæssig bæredygtighed
– Interesse i at træde på ny grund sammen med os for at skabe de bedste fremtidsmuligheder for kommende generationer

to kvinder gaar tur på stranden med hund, dragor skincare