FAQ

Vores mest stillede spørgsmål og svar

Spørg og du skal få svar

Her finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål omkring vores skincare.

Hvis du er interesseret i en oversigt over vores ingredienser, så vil vi henvise dig til vores anden side om produkterne, hvor vi har beskrevet de aktive ingredienser, som er med til at pleje, nære og fugte din hud.

Den finder du her.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Så skriv endelig til os på info@dragorskincare.com

Cirkulært bord med billede af kvinden der prøver ansigtsolie fra Dragör Circular Skincare. På billedet står der: "What goes on your body is as important as what goes in it".

Jeg har Rosacea, kan jeg stadig bruge Dragör Skincare?

Vores produkter er ikke blevet klinisk testet med dette for øje, men vi har flere faste kunder, som bruger vores produkter med stor glæde og uden at reagere negativt.

Jeg har parfumeallergi, kan jeg stadig bruge Dragör Skincare?

Ja, du kan roligt bruge vores produkter, fordi alle vores produkter indeholder ingen parfume – hverken naturlig eller syntetisk. Vores produkter er formuleret ud fra et princip om, at de skal leve op til de krav, der stilles til Astma-Allergi Danmarks certificering.

Hvorfor har Dragör Skincare ikke de officielle certificeringer?

Det er rigtig nok, at vi ikke har Svanemærket, Vegan, Ecocert eller Astma-Allergi Danmarks certificering. Dem har vi i første omgang fravalgt, fordi det er en lang og dyr proces. Derudover er der ikke en certificering, der lever helt op til de krav, som vi stiller hos Dragör Skincare.

Du stadig trygt bruge vores produkter velvidende, at de er veganske og parfumefrie og lavet på rene og naturlige ingredienser.

Hvad er der i jeres produkter?

Hos Dragör Skincare fokuserer vi på, at du let skal kunne gennemskue, hvad der er i vores produkter. Derfor skriver vi ikke kun de tekniske betegnelser på vores flasker – men også ingrediensernes danske navn. Derudover skriver vi ingredienslisten med en større skriftstørrelse end hvad den gængse skik foreskriver, så det er lettere at læse. 

Under ingrediens ABC kan du desuden læse mere uddybende forklaringer på vores ingredienser.

Vil olie ikke gøre min hud fedtet?

Nej, fordi vi har valgt at kun at bruge såkaldte tørre olier, som din hud nemt optager og ikke tilstopper dine porer. Vores kombination af hamp-, hyben-, raps- og havtornolie er flydende og giver vores cremer en blød og let konsistens, der gør dem lette at påføre og lette for huden at absorbere.

Hvor kan man købe Dragör Skincare henne?

Du kan købe vores produkter lige her i vores webshop. Derudover finder du også vores produkter i en række fysiske butikker: 

Jylland: Sjæl i Aarhus, JC women i Aarhus, BebéLUX i Viborg, Raasted i Ringkøbing og Growupp i Rødding

Sjælland: Den Cirkulære, Spidsroden og Censuum – alle tre i København

Hvad betyder cirkulær hudpleje?

Cirkulær hudpleje betyder, at vi arbejder ud fra cirkulære principper i alle led i vores produktion. F.eks. er vores emballage lavet af 100% genanvendt fiskenet, og når vi sender varer ud til jer, så gør vi det i kasser af genbrugspapir og med tørret tang som beskyttelse i stedet for bobleplast.

Vi forsøger hele tiden at finde måder, hvormed vi kan blive endnu bedre – og ideelt blive komplet cirkulære lige fra høstning af ingredienser og produktion af emballage til vores produkter og genanvendelse.

F.eks. kunne vi godt tænke os, at finde en god og bæredygtig måde for returnering af tom emballage og genanvende dem – det er bare en af de ting, som vi arbejder på.

Hvordan arbejder Dragör Skincare bæredygtigt?

Ud fra vores princip om cirkularitet tænker vi også bæredygtighed ind i alle led i vores produktion. Derfor sourcer vi alle vores ingredienser så tæt på Danmark som muligt for at undgå unødvendig CO2-spild på transport, idet vores produktion ligger her i Danmark. Derfor har vi også helt bevidst fravalgt ingredienser som kokosfedt og sheasmør for ikke at øge efterspørgelsen på disse, da det kan føre til øget fældning af regnskov.

Derudover laver vi vores emballage af genanvendt fiskenet, som både bliver opsamlet og omdannet til plastik her i Danmark. Derudover laver vi vores flasker i præcis den størrelse, der passer til mængden af produktet – dermed undgår vi overemballering.

Vi er ikke i mål, når de kommer til bæredygtighed, men vi arbejder hele tiden på at blive bedre og så bæredygtige som muligt.

Hvorfor bruger Dragör Skincare ikke bioplast til jeres flasker?

Når vi hos Dragör Skincare har valgt ikke at benytte bioplast til vores emballage og i stedet bruger 100% genanvendt fiskenet, så er det fordi, at selvom bioplast er langt bedre end almindeligt plast, så laver man stadigvæk nyt plastik. Og det er slet ikke nødvendigt, når man kan omdanne og genanvende allerede eksisterende plastik. Derfor har vi valgt at bruge kasserede fiskenet, som bliver omdannet til granulater af vores danske samarbejdspartner, der bliver anvendt til flaskerne.. Det synes vi giver bedst mening – og så får vi ovenkøbet flasker i en flot blågrøn farve helt uden at tilsætte unødvendige kemikalier.

Hvorfor bruger Dragör Skincare ikke glas til jeres emballage?

Vi har valgt ikke at bruge glasemballage af flere årsager. Glasproduktion og genanvendelse bruger mange ressourcer og har et højere CO2-aftryk end genanvendt fiskenet. Derudover laves langt størstedelen af låg til glaskrukker af nyt fossilt plast, og det ønsker vi ikke at anvende, nu når der oceaner af plast allerede, som kan genanvendes. 

Glas er også tungt og kræver flere ressourcer i forbindelse med fragt og transport.

Er det thalater i jeres emballage?

Der er ingen thalater i vores emballage. Thalater tilføjes normalt, når man ønsker at blødgøre og den funktion ønskes ikke i fiskenet. Producenten foretager jævnligt analyser for thalater og andre uønskede stoffer for at sikre, at flaskere lever op til ROHS-direktivet. Desuden er de testet for migration mellem emballage og produkt, og den er sikkerhedsgodkendt til brug af cremer og olier jævnfør kosmetikforordningen. .

Du kan altså roligt forkæle din hud med vores hudpleje velvidende, at vi benytter thalatfri emballage.

Sender Dragör Skincare til udlandet?

Når du bestiller en ordrer til levering i Danmark arrangerer vi altid levering med en fragtmand til din adresse eller en pakkeshop, og du kan forvente dine varer inden for 1-4 arbejdsdage. Levering i Danmark er gratis, hvis du bestiller for mere end 399.-.

Bor du på Færørerne, Grønland eller i Europa leverer vi desværre ikke til dig, medmindre du har indgået en forudgående særaftale med os. Så send os en mail på info@dragorskincare.com forinden og forhør dig om mulighederne.