Om produkterne

Naturlig hudpleje til ren forkælelse

Produktfamilien

Vores produktfamilie består af ansigtscreme, ansigtsolie, rensecreme og bodylotion. Vores produkter er allergivenlige og uden uønskede tilsætningsstoffer. De nærer, fugter og genopbygger huden og efterlader den blød, smidig og med et friskt udseende.

Vi har udviklet produkterne omkring princippet “less is more”. Derfor indeholder de kun naturlige ingredienser, der hjælper og plejer din hud. Vi anvender hamp-, hyben-, raps- og havtornolie som vegetabilske, allergivenlige fedtstoffer i vores skincare produkter. Det er olier, din hud genkender og som forekommer i vores egen nordiske natur.

rænker af havtorn i den frie natur -dragoer Circular skincare

Vores leverandører høster fra enten økologisk landbrug eller indsamler vores råvarer fra vilde skove, enge og strande i primært den nordiske natur eller fra områder i Europa. Jo tættere på Danmark, desto bedre – det minimerer transporten.

Det finder vi mere ansvarligt end at bruge råvarer fra intensive produktioner, hvor man anvender sprøjtemidler med videre. Fordi vores råvarer er høstet i vild natur, kan de ikke alle sammen blive certificeret som økologiske. Dette gælder blandt andet vores multebær ekstrakt, da de høstes i den vilde arktiske natur

Vi ønsker at give dig en hudpleje der er enkel, overskuelig og allergivenlig. Eksempelvis kan ansigtscreme bruges hele døgnet – både til nat og dag. Og har din hud til gengæld brug for lidt ekstra fugt og næring, for eksempel til om natten eller før en lang dag foran skærmen, kan du blande et par dråber ansigtsolie i og opfylde lige netop det behov.

Dragör Circular Skincare indeholder ikke:

  • Parabener
  • Syntetiske farvestoffer
  • Parfume – hverken syntetiske eller naturlige – eller nogen af de 26 kendte allergifremkaldende duftstoffer
  • Petrokemiske produkter udvundet af fossile olier – som paraffin og silikoneolie
  • Hormonforstyrrende stoffer
Række af produkter fra Dragör Circular Skincare står på vaskekant ved spejl
rænker af havtorn i den frie natur -dragoer Circular skincare
to kvinder gaar tur på stranden med hund, dragor skincare

Fremtiden

Fortæl os dine ønsker.

De vil indgå i beslutningen om, hvad vores næste produkter bliver. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har mange ideer til flere produkter, men vi laver ikke kun produkter for at have et bredt sortiment. Vi laver produkter, der er brug for. Vi vil derfor gerne høre, hvad dine ønsker er på: info@dragorskincare.com

 

to kvinder gaar tur på stranden med hund, dragor skincare