RE-ZIP Cirkulær Emballage

RE-ZIP

Vil du med på Dragörs cirkulære mission?

Vi har indgået et samarbejde med RE-ZIP, så du kan vælge genbrugsemballage, når du bestiller produkter fra Dragör Circular Skincare. Dit valg af RE-ZIP som leveringsmulighed, reducerer ressourceforbruget og CO2-udledning og det er det vores cirkulære mission handler om.

Med din hjælp, kan vi sammen skabe et mere cirkulært forbrug til gavn for klima og miljø. Med RE-ZIP er det muligt at genbruge emballagen til forsendelser, op til 10 gange. Emballagen genbruges, efter du returnerer den til et Drop Point. Ved at bruge RE-ZIP kan du være med til at reducere CO2-udledning, træfældning, og du behøver ikke bekymre dig om ekstra papaffald i din husstand.

Vi sætter pris på dit aktivte valg for at mindske brugen af engangsemballage. Det vil vi gerne takke for, ved at give 50 DKK rabat ved dit næste køb. Du modtager vores påskønnelse i RE-ZIP appen, når du scanner og uden beregning returnerer RE-ZIP emballagen til dit nærmeste Drop Point.

Tænk cirkulært

Brug RE-ZIP og vær med cirkulært

Vi har brug for din hjælp, til at blive endnu mere Cirkulær. Returner RE-ZIP emballagen til et Drop Point nær dig, som du finder ved hjælp af RE-ZIP appen.

   • Når du har modtaget din ordre, skal du folde emballagen sammen og sæt kryds over stregkoden på den gamle forsendelsesetiket.
   • Finde den nærmeste Drop Point ved hjælp af RE-ZIP appen,
   • Scan QR-koden fra emballagen og send den afsted (gratis)
   • Modtag voucher, som du kan bruge ved dit næste køb hos Dragör Circular Skincare
RE-ZIP og miljøet.

Vi mindsker brugen af jordens sparsomme ressourcer, når vi genbruger. Det skyldes, at vi ikke behøver at lave ny emballage, efter hver forsendelse. Selvom vi bruger lidt energi på at få emballagen retur, er genbrug stadig markant bedre end produktion af ny emballage. Når vi genbruger emballage:

   • Bruges færre ressourcer som vand og træ.
   • CO2-emissionerne er lavere sammenlignet med produktion af emballage af nyt- eller genbrugsmateriale.
   • Vi genererer mindre affald. Dette hjælper ikke kun med at holde vores planet ren, men det hjælper også med at sænke CO2-emissionerne i forbindelse med genbrugsprocessen

Hvis du vil vide mere om besparelserne, kan du læse om RE-ZIPs LCA her

Dragør Circular Skincare