Ansigtsolie – 50 ml

Varenummer (SKU): 5700002202826 Kategori: Tags: ,

365,00kr.

Gyldne dråber som genopretter hudens balance og giver en flot glød. Vores ansigtsolie er et koncentrat af alt det gode fra vores signaturolier.

Ansigtsolie der ikke fedter. Med olien kan du selv dosere næringsstofferne til din hud. Ansigtsolien består af vores unikke olieblanding af hamp og rapsolie fra frøene, hybenolie fra kernerne og havtornolie fra frugten, tilsat en fraktion af olivenolie, som hjælper olien til at trænge dybere ind i huden, hvor den gavner. Vores olieblanding indeholder en kombination af essentielle fedtsyre som bl.a. Omega-3, -6, -7 og -9 fedtsyrer, antioxidanter, plantesteroler og carotener. Økologisk olie fra havtorn giver ansigtsolien en intens gylden farve og en mild duft af naturen.

En ansigtsolie der fugter og beskytter din hud mod oxidation, dannelsen af pigmentpletter og stimulerer kollagenproduktionen, som er med til at gøre din hud glat og giver en flot ensartet glød.

Alle vores produkter er:
– Naturlige, parfumefri & veganske
– Med nordiske økologiske olier
– Flydt i flasker fra 100% genanvendt fiskenet
– Udviklet ud fra et bæredygtig og cirkulær tankegang

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Produktions land

Danmark

Indhold

50 ml

Brand

Dragör Skincare

236 på lager

Varenummer (SKU): 5700002202826 Kategori: Tags: ,

SÅDAN BRUGES

Tag et par dråber ansigtsolie på fingerspidserne og masser den ind i huden, indtil den er absorberet, og huden føles blød og glat. Brug det alene eller som et tyndt lag under din ansigtscreme.

HOT: ved at massere din hud stimulerer du blodcirkulationen, den har også en afslappende virkning og gør huden klar til at absorbere næringsstofferne i ansigtsolien .

Læs mere

Vores olieblandinger indeholder Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer i form af alfa-linolensyre og linolsyre, der medvirker til en glat og elastisk hud, samtidig hjælper de med at holde på hudens naturlige fugt. Omega-7 fedtsyre (palmitolein-syre) findes allerede i hudens fedtceller. Ved at tilføre olier, som din hud kan genkende, stimuleres de processer, der genopbygger overhuden og har antibakterielle egenskaber. Derudover kan vores ansigtsolie modvirke pigmentpletter forårsaget af solens uv-stråler.

Olieblandingen indeholder også flere forskellige plantesteroler, med det væsentligste bidrag fra Beta-Sitosterol, Campesterol og Brassicasterol, som har vist sig at have antiinflammatoriske og genopbyggende virkninger på huden. Blandingsindholdet af carotenoider, der primært kommer fra havtorn, giver produkterne en signifikant antioxidativ virkning. Sidst men ikke mindst indeholder blandingen også tocopheroler (E-vitamin), som også bidrager til en antioxidant virkning.

VIGTIG
- Antioxidanter fra havtornolie og E-vitamin beskytter mod oxidation.
- Olieblandingen indeholder plantesteroler, som har en antiinflammatorisk og genopbyggende virkning på huden.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Produktions land

Danmark

Indhold

50 ml

Brand

Dragör Skincare

Alle ingredienser

Ingredienser

Rapsolie*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (Vegetabilsk olie), Hampolie*, Hydrogenated Olive Olie Unsaponifiables (Vegetabilsk olie), Havtornolie*, Hybenolie*, Solsikkeolie*, Vitamin E, Humleekstrakt, Ethyl Ferulate.

100 % naturligt, heraf 75% økologisk*

INCI betegnelse

Brassica Campestris Seed Oil*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cannabis Sativa Seed Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Rosa Canina Seed Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Humulus Lupulus Extract, Ethyl Ferulate.