Om produkterne

– Vores hudplejeprodukter er ren forkælelse

Produktfamilien

Vores produktfamilie består af ansigtscreme, ansigtsolie, rensecreme og bodylotion. Vores produkter er uden uønskede tilsætningsstoffer. De nærer, fugter og genopbygger huden og efterlader den blød, smidig og med et friskt udseende.

Vi har udviklet vores produkter ud fra princippet ’less is more’. Det indeholder derfor kun naturlige ingredienser, der hjælper og plejer din hud – og ikke nogen unødvendige tilsætningsstoffer. Vi anvender hamp-, hyben-, raps-, og havtornolie som vegetabilske fedtstoffer i vores produkter. Det er olier, din hud genkender og som forekommer herhjemme i vores egen nordiske natur.

Vores leverandører høster fra økologiske landbrug eller indsamler vores råvarer fra vilde skove, enge og strande i primært den nordiske natur eller fra områder i Europa, så tæt på Danmark som muligt. Det finder vi mere interessant end at anvende råvarer fra intensive produktioner, hvor man anvender sprøjtemidler med videre. Fordi vores råvarer er høstet i den vilde natur, kan de ikke alle blive certificeret som økologiske. Det gælder eksempelvis vores multebær-ekstrakt, som vores leverandører høster i den vilde arktiske natur.

Vi vil gøre din hudpleje til en enkel og overskuelig forkælelse. Eksempelvis kan ansigtscreme bruges hele døgnet – både til nat og dag. Og har din hud til gengæld brug for lidt ekstra fugt og næring, for eksempel til om natten eller før en lang dag foran skærmen, kan du blande et par dråber ansigtsolie i og opfylde lige netop det behov.

Dragör Circular Skincare indeholder ikke:

– Parabener
– Syntetiske farvestoffer
– Parfume – hverken syntetiske eller naturlige – eller nogen af de 26 kendte allergifremkaldende duftstoffer
– Petrokemiske produkter udvundet af fossile olier – som paraffin og silikoneolie
– Hormonforstyrrende stoffer

Kvinde på badeværelse bruger naturlige hudplejeprodukter fra dragor skincare
to kvinder gaar tur på stranden med hund, dragor skincare

Fremtiden

Fortæl os dine ønsker.

De vil indgå i beslutningen om, hvad vores næste produkter bliver. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har mange ideer til flere produkter, men vi laver ikke kun produkter for at have et bredt sortiment. Vi laver produkter, der er brug for. Vi vil derfor gerne høre, hvad dine ønsker er på: info@dragorskincare.com

 

Betalingsmuligheder

Betalingskort