Om produkterne

Vores hudplejeprodukter er ren forkælelse

Naturlige og baeredygtige hudplejeprodukter fra dragor skincare

Produkt-familien

Dragör Skincare er vores virksomhed og Dragör Circular Skincare er produktfamilien. Læs meget mere om produkterne nedenfor.

Produktfamilien består af ansigtscreme, ansigtsolie, rensecreme og en body lotion. Det er lækre og rene produkter, der hjælper dig godt på vej i din daglige hudpleje.

Du finder udførlige beskrivelser af vores produkter i SHOPPEN

Vi har mange ideer til flere produkter og vil gerne høre jeres ønsker. De vil indgå i beslutningen om, hvad de næste produkter bliver.  Vi glæder os til at høre fra jer. Skriv gerne på mail info@dragorskincare.com

 

Certificering

Certificeringer som Svanemærket, Ecocert og Vegan er i første omgang fravalgt, fordi det er en kostbar proces, og de dækker alligevel ikke alt det, som Dragör Skincare står for.

Generelt vil råvarer fra planter, der sankes fra strande, skove og enge, være mere interessante end dem fra intensive produktioner, hvor man anvender sprøjtemidler m.m.. For eksempel kan vores multebær-ekstrakt ikke certificeres som økologisk, selvom det kommer fra den vilde arktiske natur.

Vi håber, at fremtiden bringer en certificering, der passer bedre til vores ambitioner.

 

Ikoner

Du vil møde et par ikoner på vores produkter, som hjælper med at afkode, hvad du står med i hånden. Det ene henviser til, at flaskerne er baseret på genanvendt fiskenet, mens det andet signalerer, at indholdet er biobaseret – altså naturligt og fra bæredygtige, fornybare planter .

Ikon recycled fishing nets
Ikon for biobased & recycle ingredienser
Kvinde på badeværelse bruger naturlige hudplejeprodukter fra dragor skincare

Principper ved formulering

Gennemskuelighed er et nøgleord for Dragör Skincare. På etiketterne skriver vi præcist og på dansk, hvilke råvarer og ingredienser der er anvendt.

Ud fra devisen ’less is more’ begrænser vi antallet af ingredienser til dem, der er nødvendige for at få lækre produkter med effekt. Du finder en beskrivelse af de forskellige ingredienser HER.

Vi søger at gøre din hudpleje til en enkel og overskuelig forkælelse. Eksempelvis kan ansigtscreme bruges hele døgnet – både til nat og dag.

Og har din hud til gengæld brug for lidt ekstra fugt og næring, for eksempel til om natten eller før en lang dag foran skærmen, kan du blande et par dråber ansigtsolie i og opfylde lige netop det behov, uden alt for mange forskellige produkter på hylden.

I Norden produceres ikke faste, vegetabilske fedtstoffer som for eksempel sheasmør, kokosfedt, kakaosmør og lignende. Fedtstofferne i vores produkter er hamp-, hyben- raps- og havtorn-olie – olier din hud genkender. Olierne er flydende ved stuetemperatur, hvilket gør, at cremerne er dejligt nemme at fordele og smøre på huden, plus at de umiddelbart optages i hudens overfladeceller. Vi fravælger at tilsætte flere ingredienser, blot for at gøre produkterne mere faste.

Vi prioriterer ingredienser, der normalt anvendes i fødevarer for at sikre høj kvalitet og ud fra en filosofi om, at hvis det er sikkert at spise, så er det også sikkert at smøre på huden.

Derudover vælger vi, at Dragör Circular Skincare ikke skal indeholde:

  • Parabener
  • Syntetiske farvestoffer
  • Parfume – hverken syntetiske eller naturlige – eller nogen af de 26 kendte allergifremkaldende duftstoffer
  • Petrokemiske produkter udvundet af fossile olier – som paraffin og silikoneolie
  • Hormonforstyrrende stoffer
kvinde paa rapsmark, dragor skincare

Ingredienser

Vi vælger ingredienser ud fra, om de er naturlige og helst også økologiske. På hvert produkt angives, hvor stor en del af produktet der er hhv. naturligt og økologisk.

Den overvejende grund til at vælge økologiske råvarer er miljøet. I økologisk dyrkning bruges ikke forurenede pesticider, hvilket fremmer biodiversiteten og dermed bæredygtige økosystemer.

Ingredienser vælges ud fra en dokumenteret effekt på huden og doseres i de anbefalede koncentrationer. Derved sikrer vi, at vores produkter har optimal funktionalitet, og at risikoen for eventuel overdosering samtidig er minimeret.

Vand må ikke deklareres som økologisk, selvom vi i Danmark har meget strenge krav til drikkevandet. Dragör Skincare angiver økologi-andelen som den procentdel af produktet, der ikke er vand, men som stammer fra økologisk dyrkede råvarer.

Alle de ingredienser, vi bruger, stammer fra naturlige råvarer.

Andelen af ingredienserne, når vand ikke tages med, som kommer fra økologiske råvarer varierer fra produkt til produkt.  Men som eksempel, er der 77 % økologiske råvarer i vores ansigtscreme.

Vi prioriterer økologiske ingredienser, og når de også opfylder vores andre kriterier, er det dem vi bruger.

Kvinde sidder i graesset, dragor skincare

Aktive ingredienser

Her kan du læse om alle de aktive ingredienser vi har valgt at anvende i Dragör Circular Skincare. Ingredienserne er doseret i en koncentration, som har effekt på din hud. Ingredienserne beskytter, plejer og genopbygger din hud.

Unik olieblanding af olier fra havtorn, hyben, hamp og raps 
Dragör Skincare har udviklet en unik olieblanding til brug i vores produkter. Den består af hamp- og rapsolie fra frøene, hybenkerneolie og havtornolie fra selve frugten. Olieblandingen indeholder en særlig kombination af bl.a. Omega-3, -6, -7 og -9 fedtsyrer, antioxidanter, plantesteroler og karotener. Oliernes naturlige sammensætninger giver blandingen en spændende intens gullig farve, samt en behagelig natur-duft. 

Det er dokumenteret, at Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer – som alfa-linolensyre og linolsyre – holder på hudens naturlige fugt og medvirker til en glat og elastisk hudoverflade. Omega-7 fedtsyren palmitoleinsyre, som er en del af hudens naturlige fedtstof, stimulerer processer, der genopbygger overhuden. Desuden har den antibakterielle egenskaber og kan reducere pigmentpletter forårsaget af solens UV-stråler.

Olieblandingen indeholder også en række forskellige plantesteroler med det væsentligste bidrag fra Beta-Sitosterol, Campesterol og Brassicasterol, som har vist sig at have anti-inflamatoriske og regenererende effekter på huden. Blandingens indhold af karotener, som primært kommer fra havtorn, giver produkterne en væsentlig antioxidativ effekt. Sidst, men ikke mindst, indeholder blandingen også tokoferoler (vitamin E), som ligeledes bidrager med en antioxidativ effekt.

Olieblandingen er lavet med henblik på at beskytte huden mod oxidation og efterlade den glat og fugtet.

Multebærekstrakt
Multebærekstrakten kommer fra kernerne af arktiske multebær, håndplukket i den vilde natur. Multebærekstrakt er en vigtig kilde til polyfenoler som ellaginsyre, cumarsyre og kanelsyre. Ellagitannin er karakteristisk for multebær og sjælden i andre bær og frugter. Disse komponenter styrker hudens elasticitet og er biologisk aktive med anti-inflamatoriske og anti-bakterielle effekter.

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre er en polysaccharid fremstillet ved naturlig fermentering. Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden, hvor den bl.a. binder fugt. Med alderen falder niveauet, hvilket er en af grundene til at huden mister sit glatte og spændstige/faste udseende. Når natriumhyaluronat (et salt af hyaluron­syre) optages i huden, binder det fugt og reducerer fine linjer.

Vitamin C og vitamin E (Tokoferol)
Både vitamin C og Tokoferol er naturlige antioxidanter, som beskytter huden ved at hæmme frie radikaler, fra f.eks. luftforurening, i at starte skadelige oxidationsprocesser i huden. En blanding af antioxidanter sikrer en bedre beskyttelse, idet de virker på forskellige niveauer i den komplekse oxidationsproces.

Glycerin 
Glycerin er en vegetabilsk fugtgiver udvundet af sojaolie. Glycerin både bidrager med og binder fugt til huden og har en blødgørende effekt.

Kamilleblomstekstrakt
Ekstrakt af kamilleblomst indeholder mange forskellige varianter af flavanoider, som bl.a. er kendt for deres anti-inflamatoriske effekt, som kan berolige irriteret hud.